Cooperació · Projecte Masovera · El Projecte

Leader · Consorci per al desenvolupament de la Catalunya Central

COOPERACIÓ · Projecte Masovera · El Projecte

 

MASOVERA és un projecte de cooperació interterritorial entre 6 grups LEADER estatals amb la particularitat comú de l’existència predominant d’hàbitat dispers. El projecte finançat pel Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino (MARM) a través de la Dirección General de Desarrollo Sostenible del Medio Rural, pretén aplicar mesures per pal·liar les problemàtiques associades a cada un dels territoris.

logo-masovera

La coordinació del projecte l’ha dut a terme l’Associació de Gúdar-Javalambre i Maestrazgo, AGUJAMA (Teruel) amb la participació de cinc grups d’acció local de diferents regions espanyoles; la Asociación para la promoción y el desarrollo de la comarca de Los Vélez de Almería, el Grupo de Acción Local Comarca Asón-Agüera de Cantabria, la Asociación de Desenvolvemento rural Ancares Courel de Lugo, la Sociedad para el Desarrollo rural Integral de Murcia i el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central.

Socis Projecte Masovera

En el marc del projecte MASOVERA (MAsies SOstenibles. Viure en Explotacions Rurals Aïllades), la iniciativa masies + sostenibles (específica del territori de la Catalunya Central) pretén conèixer la situació actual dels habitatges rurals aïllats i dels seus habitants, per millorar-ne les seves condicions vida, mitjançant alternatives de desenvolupament que fomentin la construcció irehabilitació sostenible de les masies.

icono-pdf Projecte Masovera

icono-pdf Iniciativa Masies + Sostenibles (Catalunya Central)

Pin It on Pinterest