COWORKING RURAL, UNA NOVA MANERA DE TREBALLAR I RELACIONAR-SE

El consorci LEADER organitza una visita a espais de coworking

El projecte LEADER COWOCAT_RURAL, té l’objectiu de fomentar i descobrir una nova manera de treballar i relacionar-se professionalment. El coworking és una manera de treball que permet a professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors, compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar projectes professionals de forma independent, alhora que es fomenten projectes conjunts. Coneix i interacciona amb el projecte a través de thttp://www.cowocatrural.cat

En el marc del projecte es treballa en incorporar coworkers del nostre territori a la comunitat de professionals i donar a conèixer els espais de coworking existents, com seran el de l’Ajuntament de Cardona que està treballant en el condicionament d’un espai com a centre de coworking, o un centre privat de coworking a Guissona.

El consorci Leader organitza el dijous 8 de febrer una sortida benchmark de bones pràctiques i experiències a espais de Barcelona, adreçada a persones i gestors públics i privats interessats en conèixer les experiències que s’hi desenvolupen.

VISITES A DIFERENTS MODELS DE COWORKING * (10 a 14.30 h)

(transport gratuït des de Solsona i Cardona/ dinar a càrrec de cada persona )

BDNLAB – BADALONA

FabLab + Coworking. Interessant espai on han sabut orientar el seu coneixement a necessitats educatives per apropar els/les joves al món del codi lliure, a l’autofabricació i, tot plegat, en un espai de coworking que complementa perfils.

THE BEACH FACTORY – CASTELLDEFELS

Com fer comunitat en un entorn semi-urbà, però amb condicions favorables de qualitat de vida amb el mar a 100 metres.

MAZA COATELIER – BARCELONA

Taller-Coworking creatiu orientat a estampació i creació d’articles tèxtils, taller de petites activitats manuals i coworking.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE COWOCAT_RURAL

A càrrec de Jaume Bages, coordinador del projecte Cowocat_Rural

ESPAIS DE COWORKING I EL SEU PAPER COM A EINA DE DINAMITZACIÓ ECONÒMICA I TERRITORIAL

Els espais de coworking, plataformes de transformació i col·laboració, poden jugar un paper molt important a nivell de desenvolupament econòmic. Quines dinàmiques genera i com els territoris les poden aprofitar.

A càrrec de Jordi Silvente, Alpha Espai Coworking, President de Cowocat, Associació Coworking de Catalunya

El projecte Cowocat_rural és un projecte impulsat pel Departament d’Agricultura, Ramderia, Pesca i Alimentació amb el cofinançament del FEADER, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Cardona i Solsona, l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Solsonès i de l’Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona.

 

Pin It on Pinterest