L’Associació d’iniciatives rurals de Catalunya (ARCA), en representació i conjuntament amb els Grups d’Acció Locals del territoris rurals i pesquers de Catalunya, davant els fets succeïts aquests últims dies i la situació generada a les institucions catalanes, volem mostrar tot el nostre suport al govern de Catalunya i a les seves institucions.

Volem expressar i refermar-nos públicament en l’aposta ferma que sempre hem fet els territoris rurals i pesquers per el diàleg, el consens i la concertació del món públic i el món privat, essència de la metodologia Leader que ens defineix. Aquesta nostra manera de fer requereix el ple exercici de la llibertat d’expressió i dels drets socials, civils, i polítics fonamentsde la nostra societat democràtica.

És per això també que ens sumen a les manifestacions publicades per les entitats agràries i pesqueres de Catalunya (JARC,UP,FCAC,FNCCP), socis dels Grups d’Acció Local, i ens posem al costat de les entitats que representen el teixit econòmic i social del país que prenen posició davant la situació.

 

Solsona, 22 de setembre de 2017

Pin It on Pinterest