El Consorci LEADER, com cada any és present a la fira de Sant Isidre de Solsona, organitzant i col·laborant en diverses activitats que es desenvolupen.

El Consorci organitza  el dia 27 de maig la VII edició de la jornada tècnica MASIES + SOSTENIBLES que en aquesta edició tractarà sobre la transició energètica en el segle XXI, posant en valor el paper que hi té el món rural, a més de complementar-ho amb l’exposició UNA NOVA CULTURA ENERGÈTICA EN ELS TERRITORIS RURALS, en el marc del projecte ENERGIA, FOREST I CANVI CLIMÀTIC.

També s’ha organitzat juntament amb el CTFC el TALLER DE CUINA: EL XAI DE SOLSONÈS, que ha comptat amb el cuiner Diego Alias, amb la proposta de posar en valor el xai de la comarca; és una acció desenvolupada en el marc del projecte GUSTUM.

20170512_085627_1494576684343

Solsona_masies_270517_170223

Pin It on Pinterest