logo-final-03

La VII jornada masies + sostenibles prevista per al dia 13 de maig en el marc de la Fira de Sant Isidre es trasllada al dia 27 de maig. En aquesta edició el tema escollit és la transició energètica al segle XXI, atès que és un tema d’actualitat, amb la crisi energètica de recursos i preus, l’horitzó 2020 de reducció de consum de combustibles fòssils, entre d’altres.

En la jornada es pretén donar una visió de la transició energètica al segle XXI, a càrrec de Ramon Sans, Enginyer Industrial, i autor dels llibres “ el col·lapse és evitable” i “la última oportunitat” on donarà la seva visió crítica i realista sobre el tema; posteriorment es presentaran iniciatives que treballen per tal d’afrontar la transició energètica, com el projecte Rural Smart Grid de distribució energètica intel·ligent en el món rural, a càrrec d’Estabanell energia, l’eina ENEGEST de comptabilitat energètica i la visió del món rural al capdavant de l´ús d’energies renovables a càrrec de l’associació SEBA.

La jornada s’emmarca en pla anual 2017 de transferència de Tecnologia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el projecte ENFOCC- Energia, Forest i Canvi Climàtic.

 

 

Pin It on Pinterest